Goedkoop Luchthavenvervoer

Goedkoop Luchthavenvervoer – Airport Taxi van/naar Zaventem, Charleroi, Schiphol, Dusseldorf

Goedkoop Luchthavenvervoer vanuit regio Leuven van / naar luchthaven Zaventem, Charleroi, Luik, Oostende, Schiphol, Dusseldorf, Keulen en andere luchthavens. Wij bedienen zowel binnenlandse als buitenlandse luchthavenvervoer.

Gemakkelijke stappen van taxi boeking:

  • Bestel uw taxi één dag op voorhand. Voor de dag zelf gelieve telefonisch te contacteren.
  • Vind de prijs op onze website + (5 parking kosten als wij u in de luchthaven moeten komen halen).
  • Bestel uw taxi online via onze website en ontvang een automatische bevestiging met alle uitleg wat u nodig hebt.
  • In de loop van de dag krijgt de klant nog een bevestiging via google kalender met de prijs op. Dat wil zeggen dat uw bestelling in onze planning is.

Pick-up informatie op de luchthaven:

Luchthaven Zaventem

In de luchthaven van Zaventem wachten onze chauffeurs in de aankomsthal voor de “Java Coffee Shop” met een bordje/tablet met de naam van de persoon of van de groep erop.

Onze chauffeurs gebruiken smartphone om de vlucht status te checken. Gelieve de chauffeur te contacteren in het geval van verlies van uw bagage, etc.

Luchthaven Charleroi

Op de luchthaven van Charleroi wachten onze chauffeurs voor de uitgang van de Luchthaven met een bordje/tablet met de naam van de persoon of van de groep erop. Onze chauffeurs gebruiken smartphone om de vluchtstatus te checken.

Bij online booking vragen wij jullie vriendelijk uw vluchtnummer en gsm nummer niet te vergeten in te vullen.  Bij extra informatie kan men toevoegen: b.v buggy, kinderzetel (de leeftijd van het kind moet vermeld zijn) of een specifieke vragen stellen. Alle vragen worden minimum binnen het 1 uur en maximum 24 uur beantwoord. U kan ook met onze dispatcher chatten via ons chat systeem (rechts onder).

Website van Brussels Airport .        Website van Charleroi Airport

 Intercity

Onze dienstverlening strekt zich uit over gans België. Wij zijn gespecialiseerd in intercity verbindingen en luchthavenvervoer. Ook voor internationaal en zakenvervoer. Uw bestelling wordt via een mail en via sms bevestigd.  U krijg ook het telefoonnummer van de chauffeur. Onze chauffeurs wachten in het station met een bordje en brengen u veilig naar uw bestemming. In Brussel Zuid wachten onze chauffeurs voor Sam’s cafe met een bordje uw naam op. In het geval dat u vragen hebt, dan kan u ons gerust contacteren.

                              De website van NMBS.

Onze prijzen

Airport Taxis werkt met een duidelijke vaste prijszetting. Wij vragen geen instapgeld, u betaald alleen maar per kilometer.  Alle ritten worden uitgevoerd vanaf 40 euro voor 1-3 personen en vanaf 45 euro voor 4-8 personen. Tussenstops worden door ons berekent. De betaling gebeurt bij aankomst op uw bestemming.

Bestel taxi online

Taxi online bestellen:

Boek uw taxi online op voorhand via onze online boeking formulier. Na uw bestelling krijgt u uw bevestiging automatisch via de mail.
Bestel taxi online