Taxi Leuven: de meeste gestelde vragen

De taxi moet online geboekt worden via onze website. Wij accepteren helaas geen bestellingen via telefoon. Dit om misverstanden te voorkomen.

De taxi moet ten minste één dag op voorhand besteld worden. In sommige gevallen accepteren wij de bestellingen ook wel op de dag zelf. Dit hang steeds af van onze planning. Neem bij twijfel contact met ons op via de chat functie!

Het boekingssysteem werkt zoals Google Maps. U kan eerst de straatnaam invullen. Dan krijgt u automatisch een suggestie. U kan ook de bedrijfsnaam of de naam van het hotel ingeven.

Indien u het adres niet vindt in het systeem. Dan kan u uw volledig adres bij de opmerkingen ingeven. Wij passen uw adres dan aan in het systeem.

Gewoon bij “Online bestellen”. U dient hier uw volledig ophaaladres en bestemmingsadres in te geven. Alsook datum, uur en aantal passagiers. Klik hierna op “Volgende”.

Alle aanpassingen moeten steeds per e-mail gebeuren. U kan ons contacteren via het contactformulier met uw reservatienummer. Of u kan ook uw bevestigingsmail beantwoorden.

De annulering moet minstens 24 uur op voorhand gebeuren via het klantenpanel: https://app.airporttaxis.com/my/#/login

Voor annuleringen minder dan 48 uur voor het geplande ophaaltijdstip van uw vervoer is geen terugbetaling mogelijk.

Contactformulier

Administratieve openingsuren van maandag tot vrijdag
Tussen: 09:00 – 17:00

Voor een offerte, gelieve ons boekingssysteem te gebruiken: Link